Skrivande och copy

Jag skapar texter för tryck och webb. Min främsta styrka är min mångsidighet och förmåga att anpassa texten till rätt målgrupp.

Som frilansjournalist skriver jag om arbetsliv, psykologi och skrivande, och är lite extra skarp som krönikör. Bland mina kunder finns tidningar som Arbetsliv, Karriär, Hyresgästen, Tidningen Land och ICA-kuriren.

Som redaktör jobbar jag med alla möjliga typer av texter och är en fena på sättning av bokinlagor.

Som copywriter och skribent har jag genom åren skapat marknadsföringstexter till kommuner och turistorganisationer, EU-projekt och företag.


Ingrid är lyhörd, engagerad, flexibel och lätt att samarbeta med. Hon behärskar verkligen den svåra konsten att skriva en kärnfull krönika som samtidigt har originalitet och ett budskap. Hennes texter är alltid välskrivna och hon levererar enligt överenskommen längd och deadline.

Marianne Zetterblom / Chefredaktör och ansvarig utgivare Arbetsliv