Textrespons

Vill du ha respons på dina texter och möjlighet att utvecklas som skribent? Då har du hittat alldeles rätt.

När du anlitar mig får du konstruktiv respons på ditt manus från en erfaren lektör och skribent. Jag tittar på dramaturgi, uppbyggnad av karaktärer och dialog samt språkbehandling. Jag ger förslag på ändringar, både avseende språk och innehåll. Du får ett skriftligt omdöme om manuset som helhet.

Mitt mål är att ge dig nya perspektiv på ditt manus och en möjlighet att vidareutvecklas som författare.

upplägg och pris

Vi börjar med ett första digitalt möte där du får berätta om ditt manus och hur din skrivprocess sett ut. Kanske är det något särskilt du vill att jag fokuserar på under läsningen. Vi pratar också om dina planer för manuset och hur du tänker kring kontakt med förlag eller agent. Det är viktigt för mig att lyssna in dina tankar om ditt unika manus.

Efter vårt möte läser jag manuset grundligt och återkommer till dig med en gedigen rapport där jag ger min syn på ditt manus.

Pris för läsning och färdig rapport till dig: 4 700 kronor plus moms, samt 3 kronor per sida. Leveranstiden är för närvarande 4 veckor. 

Varmt välkommen med ditt manus!